Bootcamp met Angela Malestein

Voordat Angela Malestein naar Rio ging voor de Olympheeft ze een bootcamps gegeven voor leden en fans bij haar favoriete Spakenburgse sportschool Oldschool Gym!

Foto’s Kookworkshop maart

Enkele foto’s van de leuke kookworkshop afgelopen maart.

Heerlijk avondje bij Buute Bolletjie

Heerlijk avondje verantwoord gekookt in een volgeboekt Buute Bolletjie. Op het menu stond broccoli soep met een carpaccio en de klapper van de avond was een burger gemaakt van runderrib en biefstuk op een biologisch brood met guacamole, jonge geiten kaas, vleestomaat, ijsbergsla en een gepocheerd ei

image1

 

image2

 

image3

Oldschool eten bij Buute Bolletjie

Buute BolletjieKom je ook een keer echt Oldschool eten bij Buute Bolletjie?

Oldschool Gym’s Rick Beekhuis en Buute Bolletjie gaan voor jullie koken!
Nadat Buute Bolletjie verlekkerd heeft gekeken naar de kookfoto’s en video’s van Rick hebben we besloten de handen ineen te slaan en lekker, gezellig & gezond te combineren.
Op vrijdag 19 februari va 18:00u staat deze muscles from Spakenburg achter het fornuis bij Buute Bolletjie.
We beginnen met een voorgerecht van broccolisoep en carpacciorolletjes en we vervolgen de avond met een homemade burger van Rick (zie oldschool gym op Facebook voor het hoe en wat, mmm) met frieten van zoete aardappels.

Het diner kost €15,- excl. drankjes maar incl gezelligheid!
Reserveren kan via ambermailt@gmail.com, in de winkel van Buute Bolletjie of bij Oldskool Gym.
Wij hebben er zin in!

Oldschool Gym T-Shirt

Het originele Oldschool Gym t-shirt is nu verkrijgbaar. Maak de blits in de sportschool of daarbuiten met dit leuke kledingstuk. Je krijgt dit t-shirt gratis bij inschrijving bij Oldschool Gym, maar je kunt hem ook aanschaffen voor 15,-. Interesse? Mail ons op info@oldschool-gym.nl